Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Кои зодии са с най- големи шансове за близнаци?

 Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката – Вашата зодия може ли да повлияе на възможностите да имате близнаци?
Прочетете още
Кои зодии биха били допрени от ориста, за бъдат дарени най-вероятно с близнаци? Това е завладяваща концепция, над която доста запалянковци на астрологията размишляват. Въпреки че космосът пази тайните си близо, има избрани зодиакални знаци, които наподобява имат по-голяма податливост да одобряват близнаци в живота си. Нека дружно да проучим тези завладяващи връзки и да се потопим в очарователния свят на астрологията:

 

Близнаци

Представите ли те на този зодиакален знак, постоянно са свързвани с чеда близнаци заради своя знак на Близнаците. Ако сте родени сред 21 май и 20 юни, вие сте Близнаци. Известни със своята адаптивност и двойна природа, Близнаците са като двете страни на една и съща монета. Не е чудно, че те оглавяват листата на зодиите, които най-вероятно имат близнаци. Със своите динамични персони, Близнаците са отворени за прекарвания, които обгръщат двойствеността, в това число раждането на близнаци.

Рак

Следващият в нашия лист е Ракът, символизиран от Рака и роден сред 21 юни и 22 юли. Раците са надълбоко свързани със фамилиите си и имат мощни инстинкти за образование. Те дават приоритет на връзките на родството и ги държат скъпи на сърцето си. С тяхната прочувствена дълбочина и предпочитание за сигурност, Раците може да се окажат по-склонни да одобряват близнаци в живота си, виждайки това като двойна доза обич и наслада.

Риби

Нека насочим вниманието си към Рибите, Рибите, представляващи родените сред 19 февруари и 20 март. Рибите са известни със своята интуитивна и съчувствена природа, като постоянно направляват живота през призмата на духовността. Със своите богати на въображение мозъци и състрадателни души, Рибите може да се окажат привлечени от прекарвания, които провокират нормата, като раждането на близнаци. Сякаш са настроени към мистичните влакна, които се вплитат в тъканта на съществуването.

 Стрелец

Не на последно място, имаме Стрелец, символизиран от Стрелеца и роден сред 22 ноември и 21 декември. Стрелците са авантюристи по душа, постоянно търсещи нови хоризонти и преживявания. С тяхната незаинтересованост и жадност за живот, Стрелците може да възприемат концепцията да имат близнаци просто като още едно вълнуващо пътешестване, на което да се впуснат. Те прегръщат незнайното с възторг и оптимизъм, подготвени да изследват чудесата, които животът може да предложи.

  Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР